top of page
Openingsreceptie
 
Openingsreceptie

Na de meer dan geslaagde edities van de vorige jaren, zullen we ook deze editie van de Gullegemse carnavalsfeesten openen met een meer dan verzorgde openingsreceptie. Deze avond is traditiegetrouw opgedeeld in twee delen.
 
Op vrijdag 10 februari om 19u11 worden de feesten officieel geopend met een receptie aangeboden door de orde onder aanwezigheid van de voltallige Orde van de Vlaskapelle, de heer burgemeester en schepenen en heel wat van onze sponsors. Het team catering binnen de orde zorgt voor de algemene organisatie en alle prinsen, vlasbabes en onze grote vlasbaby’s bemannen er verschillende eetstandjes om zo een smakelijke receptie te voorzien voor alle genodigden.
                              
Vanaf 21u is iedereen dan uiteraard uitgenodigd om samen het afscheid van uittredend prins Tjörven Deschamps te vieren en tegelijk de feesten van 2023 te openen. 
De inkom vanaf 21u is gratis deze avond.

De muzikale omlijsting wordt van 19u tot 21u verzorgd door de Gitsy Street Band en van 21u tot 22u kunnen we een uurtje genieten van de plaatjes van DJ Veste. Vanaf 22u komt Bjorn Verhoeven de tent helemaal in vuur zetten om dan het volledig opgewarmde publiek terug te geven aan DJ Veste.

De kandidaten voor de komende prinsverkiezing zullen hier uiteraard ook vol spanning aanwezig zijn met hun supporters. 

 

DJ BJORN VERHOEVEN !

Bjorn is wellicht dé allround dj van Vlaanderen! De Nostalgie-DJ komt terug naar Gullegem.

Al meer dan 15 jaar kom je hem elk weekend wel ergens tegen in het land en zet hij de boel op stelten. Of het nu een echte party moet zijn met hits en 90’s of je wil iedereen de polonaise laten dansen !

Bjorn Verhoeven #carnavalgullegem #carnaval #bjornverhoeven #dj #nostalgie #whatafeeling #gullegem

bjornverhoeven.png

Terug naar Evenementen

bottom of page