top of page
Openingsreceptie
 
Openingsreceptie

Na de meer dan geslaagde edities van de vorige jaren, zullen we ook deze editie van de Gullegemse carnavalsfeesten openen met een meer dan verzorgde openingsreceptie. Deze avond is traditiegetrouw opgedeeld in twee delen.
 
Op vrijdag 2 februari om 19u11 worden de feesten officieel geopend met een receptie aangeboden door de orde onder aanwezigheid van de voltallige Orde van de Vlaskapelle, de heer burgemeester en schepenen en heel wat van onze sponsors. Het team catering binnen de orde zorgt voor de algemene organisatie en alle prinsen, vlasbabes en onze grote vlasbaby’s bemannen er verschillende eetstandjes om zo een smakelijke receptie te voorzien voor alle genodigden.

 

De kandidaten voor de komende prinsverkiezing zullen hier uiteraard ook vol spanning aanwezig zijn met hun supporters. 

                              
Vanaf 21u15 is iedereen dan uiteraard uitgenodigd om samen het afscheid van uittredend prins Steven I te vieren en tegelijk de feesten van 2024 te openen. 

De kandidaten voor de komende prinsverkiezing zullen hier uiteraard ook vol spanning aanwezig zijn met hun supporters. 


De inkom vanaf 21u15 is GRATIS deze avond.

De muzikale omlijsting wordt van 19u11 tot 21u verzorgd door de MG Band en van 21u15 tot 22u15 kunnen we een uurtje genieten van de plaatjes van DJ Less.

 

djless.jpg

Vanaf 22u30 komt Willy Sommers de tent helemaal in vuur zetten met hits zoals ‘Laat de zon in je hart’, ‘Als een leeuw in een kooi’, ‘7 anjers 7 rozen’, ‘, …

Om dan het volledig opgewarmde publiek terug te geven aan DJ Less.

De tent sluit ten laastste om 3 uur.

willy sommers.jpg

Terug naar Evenementen

bottom of page