top of page
Seniorencarnaval
 
Seniorencarnaval

 

Op woensdag 15 februari bezorgen we alle Gullegemse senioren een spetterende namiddag voor de democratische toegangsprijs van 3 euro.  
Om 13 uur gaan de deuren van de verwarmde tent alweer open om om 14u te beginnen met de show, een vlotte mix van plezier, humor, zang en sketches door onze Prinsen, Vlasbabes en Vlasbaby’s! 
Wie dat wenst, kan eventueel thuis ook opgehaald worden. Een toegangsticket is noodzakelijk om de nodige plaatsen te kunnen voorzien. 

De presentatie wordt verzorgd door Prins Glenn I en Dario, met begeleiding op de piano en het accordeon. Tijdens de show kan je genieten van een lekker kopje “Grootmoeders Koffie”, een ijsje en lekkere sandwiches aangeboden door de Gullegemse bakkers. 

Tijdens de pauze wordt ook het nieuwe seniorenprinsenpaar verkozen aan de hand van een aantal geselecteerde proeven die ook de nieuwe Prins Carnaval moest afleggen. 


Na de pauze is het tijd voor toneel

Vorig jaar kon Gullegem kennismaken met Marina, de sterke dame is eerste schepen en een rijzende ster in de lokale politiek, ze is getrouwd met Swa, haar plichtsbewuste echtgenoot die thuis orde op zaken houdt: strijken, koken of stofzuigen, het huishouden heeft geen geheimen voor hem. Dit jaar echter worden Swa en Marina hun nochtans sterke zenuwen getest: niet alleen komt de schoonmoeder Godelieve een tijdje inwonen, ook Wolf, het lief van hun lieve dochter Trees, maakt er als secretaris van Marina een boeltje van. Bovendien heeft diezelfde Trees een enorm geheim, een geheim dat de boel op stelten zal zetten.
Gelukkig heeft Swa nog zijn rots in de branding: zijn vriend Jan. Maar wanneer deze zich inschrijft voor Boer zoekt Vrouw gebeurt het ene misverstand na het andere.
En alsof dat allemaal nog niet genoeg is voor Swa en Marina, krijgt het huis onaangenaam bezoek van harige beestjes. Als ook dat maar goed komt !

Rollen:

Swa: Bart, Marina: Evelien, Wolf: Dino, Trees: Elissa, Godelieve, de schoonmoeder: Lieve, Jacques: de alpaca boer uit Boer zoekt Vrouw : Hans, Jan: Brecht, Cameraman: Thomas, Dina: Jessica


Afsluitend is er een grote tombola met heel wat leuke prijzen!

Kaarten zijn te verkrijgen bij:

jouw seniorenvereniging
prins Christ Cottyn (0497/32.81.96)

 

 

 

Seniorenprinsenpaar 2023

Martine Wostijn en Rene Vanvossem. De Wandeling 19.

Seniorenprinsenpaar-2023-(1).jpg
Seniorenprinsenpaar-2023-(2).jpg

Terug naar Evenementen

bottom of page